Reynaers Aluminium

Together for better
Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Waarom kiezen voor Aluminium ramen, deuren en schuifdeuren van Reynaers aluminium.


Breed toepasbaar.

Aluminium is een licht maar ultrasterk materiaal met veel toepassingsmogelijkheden.
Door het polyvalente karakter laat dit materiaal zich gemakkelijk omvormen naar uiteenlopende designs, van ultrastrak tot uitgesproken Retro.
Aluminium ramen & deuren zijn verkrijgbaar in zowel matte, glanzende of metallic uitvoering in een waaier van RAL kleuren.

Image module
Image module

Profiel met waterdichte garanties

een leven lang
Waterdichte garanties
Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

→ bijzonder sterk materiaal
→ strakke uitstraling
→ slanke uitvoering
→ onderhoudsvriendelijk
→ uiterst duurzaam
→ schimmelwerend
→ brandveilig
→ beschikbaar in veel uitvoeringen en kleuren

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak. Wat met de levensduur, de isolatiewaarde, het milieu, het onderhoud, de garanties enz…?

Vertrouw jouw ramen toe aan een Reynaers Installer.

Reynaers Installers maken deel uit van dat internationale distributienetwerk.
Een Reynaers Installer geeft advies over het Reynaers productgamma en heeft een plaatsingsopleiding gekregen voor de plaatsing van allerhande systemen. Een Installer fabriceert de ramen en deuren zelf niet, maar bevoorraadt zich bij een Reynaers Partner.

Laten we samen aan de slag gaan…TOGETHER FOR BETTER!

Image module

Kenmerken aluminium

Together for better

Design en kleuren: Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal. Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen met gebogen profielen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look. Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant. Bij Reynaers Aluminium is alles aanwezig om perfect te matchen bij de stijl van je woning.

Energie: Sinds het Kyotoprotocol is  de aandacht voor het algemeen energieverbruik sterk toegenomen. Ook Reynaers Aluminium is begaan met het milieu en investeert tijd in het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning. Het resultaat is dat de nieuwste reeks profielen al anticipeert op de toekomstige Europese energieregelingen voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Daarnaast is Reynaers pionier in oplossingen om luchtdicht te bouwen, passiefconstructies en toepassingen voor lage-energie woningen. Allemaal ingrepen die het energieverbruik doen afnemen en zeker een extra reden om voor aluminium te kiezen.

Veiligheid: Een andere reden om voor aluminium te kiezen is de veiligheid die het materiaal biedt. De profielen en aanverwante systemen zijn inbraakwerend, brandwerend, rookwerend en zelfs kogelwerend beschikbaar. Daarom volgt Reynaers Aluminium van dichtbij elke technische ontwikkeling op vlak van veiligheid en worden de systemen steeds aangepast aan de internationaal geldende regels. Een extra pluspunt is dat deze veiligheidsopties geen limieten vormen bij de keuze van de stijl of kleur van je ramen.

Duurzaamheid: Reynaers Aluminium is er zich van bewust dat ondernemingen een belangrijke rol spelen in de milieuzorg en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Als je kiest voor aluminium ramen van Reynaers kies je voor een duurzaam materiaal. Aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar.

Prijs/kwaliteit: Aluminium heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. In tegenstelling tot wat vaak verteld wordt is aluminium niet noodzakelijk duurder dan andere materialen. Aluminium is een perfecte lange termijn investering. Reynaers Aluminium biedt systemen van hoge kwaliteit. Daarom wordt er tien jaar garantie op het aluminium en vijf jaar op de lak en accessoires geboden. De kwaliteit die Reynaers Aluminium levert wordt ook gewaarborgd door het netwerk van Reynaers Partners en Installers die instaan voor een professionele instalatie en begeleiding tijdens heel het proces.

Comfort: Comfort is een belangrijk aspect in een hedendaagse woning. Aluminium schrijnwerk zorgt mee voor je dagelijkse comfort. Aluminium vergt weinig onderhoud, beperkt de binnendringing van geluid en werkt isolerend.

Akoestiek: Akoestiek wordt een steeds belangrijker aspect bij het kiezen van ramen en deuren. Steden zijn dichter bevolkt, het verkeer is serieus toegenomen. Allemaal elementen die maken dat het verminderen van lawaai binnen in een gebouw belangrijk is.

Image module
Image module
Alu CS77, panelen Fralu, Ral 5008 | project: Balen
Image module

Er is geen huis zonder ramen.

Maar een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Bij de keuze van uw ramen komt er heel wat kijken.
We proberen je adhv foldermateriaal extra informatie te geven zodat om en je te helpen bij de juiste keuze van jou bouwproject.

Folders Reynaers

CS77

Ramen&Deuren

ML8

Ramen&Deuren

SL38

Ramen&Deuren

CP130

Schuifdeuren

CF77

Vouwwanden