Laat uw interieur stralen

Afwerking van A tot Z door uw vakman
De afwerking van uw ramen is een essentieel onderdeel en moet zeker niet onderschat worden bij het plaatsen van nieuwe ramen.
Het gaat om de details. Dit is het verschil tussen mooie nieuwe ramen en stralende nieuwe ramen.Een uitstekende afwerking zorgt voor betere isolatie en een langere levensduur.

 

Binnenafwerking

Binnenshuis wilt u natuurlijk kunnen genieten van uw stralende ramen. Daarvoor is de afwerking van uw ramen een belangrijk aspect. Voor de binnenafwerking wordt er gebruik gemaakt van verschillende afwerkingen zoals dagkantprofielen en vensterbanken.

Maatwerk

Het mooiste resultaat wordt verkregen wanneer men de binnenafwerking blind monteert. Met behulp van profielen, eigen aan ieder raamsysteem, en de toepassing van onze High Tack superlijm bekomt men een snelle, eenvoudige montage, met als resultaat een onberispelijke afwerking.

Voordelen

 • Besparing op schilder en/of stukadoorkosten
  (indien gewenst kan het product op een eenvoudige wijze geschilderd worden: licht schuren en daarna één afwerkingslaag in de gewenste kleur volstaat)
 • Snelle, schone en efficiënte montage
 • Eenvoudig te verwerken (zagen/schaven)
 • Uitgebreid programma naar totale raamafwerking
 • Eigen productie
 • Blinde montage
 • Toepasbaar in vochtige ruimtes

 

 

Image module
Image module
Image module
Image module

Lignodur Stone | Venstertabletten

Duits topproduct, verdeeld door de betere vakman.

LIGNODUR® stone venstertabletten laten uw interieur stralen.

Door het unieke procédé van de facet geslepen rand in combinatie met uiterst

realistische steenen unikleuren creëren ze een meerwaarde voor uw woning.
Deze venstertabletten met hun attractief design, harmonieus in functionaliteit en bovendien het onderhoudsvriendelijk karakter vinden dan ook moeiteloos hun weg in alle typen van woningbouw

De vensterbanken van Lignodur Stone zijn een fantastisch alternatief voor natuurstenen vensterbanken.
Ze zijn niet alleen volledig recyclebaar, maar zijn slagvast en krasvast, snel en eenvoudig te monteren, maar ook nog eens voordeliger dan natuurstenen vensterbanken.

Met facet geslepen rand met uiterst realistische steen- en unikleuren
Verkrijbaar in Wit, Creme en Freestone.
Tabletten zijn verkrijgbaar in diepte 200, 250 en 300mm.

Image module

Voordelen

Maar belangrijkste: zo mooi!

   

 1.  uitgebreid kleurenpalet
 2.  LD 36 heeft het uitzicht van steen, maar veel lichter in gebruik
 3. un gering gewicht zorgt voor een vlotte montage
 4. gemakkelijk te hanteren op de bouwwerf
 5. verwerking met de gebruikelijke schrijnwerkersgereedschappen
 6. hoogwaardige, robuuste laminaatfolie
 7. hoog UV-bestendig oppervlak
 8. onderhoudsvriendelijk / reiniging met normale onderhoudsmiddelen
 9. brandklasse B2-zelfdovend materiaal
 10. temperatuurbestendig: van – 30°C tot + 70°C
 11. lange levensduur, geen zwelling van het materiaal
 12. vochtbestendig materiaal
 13. vormvast
 14. milieuvriendelijk
Image module
Image module

Voordeur | Sierpanelen

Frager- Fralu: de referentie voor voordeuren in pvc en aluminium
Complete collectie voor uw buitendeur in kunststof of aluminium, verdeeld via de betere schrijnwerker.Harinck is de referentie voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium.
Al 35 jaar lang zijn kwaliteit, afwerking en originaliteit onze troeven.
Harinck biedt het meest complete aanbod aan voordeuren, inkomdeuren en buitendeuren: van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend. Ons gamma is eenvoudig aan te passen op maat en is beschikbaar in een ruim scala aan kleuren.
Image module
Image module

Tradition

V A K M A N S C H A P

De unieke look van herenhuisvoordeuren met hedendaags comfort

D e   t r a d i t i e    v a n     e c h t     v a k m a n s c  h a p

Je bent de trotse eigenaar van een plechtig herenhuis? Mooi zo. Dan ken je ook de moeilijkheden die gepaard gaan bij het vervangen van uw decennia oude massieve houten voordeur. Gelukkig is er sinds kort een alternatief. Frager Fralu komt met Tradition op de markt. Het nieuwe aanbod combineert aluminium- of kunststof schrijnwerk op maat met een identieke look als je heerlijke eeuwenoude statige voordeur. De hedendaagse comforteisen krijg je er gratis bij.

Eerlijk is eerlijk: weinig woningen blinken zo uit in charme als statige herenhuizen. Dat doen ze dankzij het oog voor detail van de oude bouwmeesters en het vakmanschap van de vroegere schrijnwerkers. Niets toont dat beter dan de voordeur. Elk exemplaar is uniek en op maat gemaakt met elegante bijzonderheden en aangepaste sierlijsten. Elke voordeur is een visitekaartje voor de rest van het huis. Dat je als eigenaar of bewoner die uitzonderlijke uitstraling wil behouden is evident. Enig probleem: vocht, tijd en houtrot zorgen voor slijtage. Enter Tradition van Frager Fralu.

Minimal

S T R A K en P U U R

De voordeur die esthetiek, architectuur en functionaliteit verenigt

Minimal toont hoe mooi eenvoud kan zijn

De schoonheid van ogenschijnlijke eenvoud. Als liefhebber van moderne architectuur hou je van strakke lijnen en pure vormen. De nieuwe collectie voordeuren van Frager Fralu speelt daar helemaal op in. De naam van de reeks is ­– erg toepasselijk – Minimal.

De nieuwe Minimal-voordeuren van Frager Fralu etaleren drie eigenschappen: strak, strak en strak. Volledig in lijn met de tijdsgeest ontwikkelde de deurpanelenfabrikant een collectie die aansluit bij wat hedendaagse architectuur voor ogen heeft: het creëren van een rustgevend geheel, ontdaan van alle franjes. Ontwerpen waarbij fijne details en een puur lijnenspel de vorm extra tot zijn recht laat komen.

Detail in afwerking

Terugkeren tot de essentie en functioneel design combineren met esthetisch genot. Dat is in een notendop wat Minimal doet. En dat ook in eenvoud heel wat mogelijkheden schuilen, toont de grote variatie aan modellen en de keuze voor maatwerk. Fijne lijnen, vleugel-overdekkende vlakken, ingewerkte deurgrepen: de schoonheid verbergt zich in de uitzonderlijke aandacht voor details en het visuele evenwicht. De collectie focust op een tijdloze uitstraling: voordeuren die perfect belichamen waar de architectuur voor staat en die dienstdoen als een visitekaartje van de woning.

Image module

Ramen en deuren is meer dan een profiel alleen …

Laat je adviseren, laat je inspireren.

Folders afwerking

Lignodur

Vensterbank

Frager-Fralu

Sierpanelen