Schuifdeuren
aluminium schuifdeuren | REYNAERS ALUMINIUM

geniet binnen én buiten van duurzame schoonheid met onze schuiframen

Duurzame schoonheid hoeft zich niet te beperken tot de binnenkant van je woning. Soms wil je de buitenwereld ook binnenlaten, voor een gevoel van ruimte en eenheid met je omgeving. Met de schuifraamsystemen van Reynaers Aluminium verander je je leefruimte meteen in een overdekt terras of een verlengstuk van je tuin.

​Met Reynaers Aluminium geniet je ook volop van de schoonheid rond je huis. Onze aluminium profielen koppelen een slank tot ultraslank design aan een enorme kracht: op die manier maken ze meteen grote glaspartijen mogelijk. Zodat jij met volle teugen van je omgeving en het zicht op je tuin kunt genieten.

duurzame schoonheid

maak kennis met onze verschillende systemen voor schuiframen

Video afspelen

ConceptPatio 130

Video afspelen

ConceptPatio 155

Video afspelen

MasterPatio

Video afspelen

Hi-Finity

Video afspelen
hedendaagse energie- en isolatienormen

ConceptPatio 130

ConceptPatio 130 is de standaard voor hedendaagse nieuwbouw en grondige renovatieprojecten en voldoet aan alle hedendaagse energie- en isolatienormen.
Om nog hogere isolatiewaarden te bekomen, kan je ook nog kiezen voor ConceptPatio 130 HI. ConceptPatio 130 maakt niet alleen schuiframen mogelijk met een hoogte tot 2,70 m, maar ook glasgewichten van de opengaande vleugel tot 300 kg. Dit systeem is zowel met een schuif als met een hefschuif beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail.
Bovendien kan het ook toegepast worden in een hoekoplossing, waarbij twee schuivende delen op de hoek sluiten. Dat garandeert de beste buitenbeleving, omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

 

Video afspelen
hoogisolerend systeem voor schuiframen

ConceptPatio 155

ConceptPatio 155 is een hoogisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten.
Om aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw te voldoen, kan je ook nog kiezen voor ConceptPatio 155 Hl en ConceptPatio 155 Minergie. Dit systeem kan worden aangewend voor schuiframen met een hoogte tot 3,6 m en glasgewichten van de opengaande vleugel tot 400 kg. Het is ook uitermate geschikt voor de toepassing van drievoudige beglazing. ConceptPatio 155 is als schuif- en hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail. Ook dit systeem maakt een hoekoplossing mogelijk, waarbij twee schuivende delen op de hoek sluiten – met een optimale, onbelemmerde buitenbeleving als resultaat.
Ontdek alles over ConceptPatio 130 schuiframen in de uitlegvideo.

Video afspelen
Meesterlijk slank, strak én superisolerend

MasterPatio

MasterPatio is een superisolerend systeem voor schuiframen in zeer energiezuinige bouwprojecten. MasterPatio voldoet aan de strenge eisen van lage-energiewoningen en passiefbouw. Het is ook uitermate geschikt voor de toepassing van drievoudige beglazing.
MasterPatio is als hefschuifsysteem beschikbaar in de uitvoeringen monorail, duorail en drierail.

Ook op esthetisch vlak tilt MasterPatio je woning naar een hoger niveau. Zijn bijzonder slanke, strakke ontwerp voegt steeds weer pure schoonheid toe, zowel binnen als buiten, en maakt grotere raampartijen mogelijk.
Bovendien biedt het enorm veel architecturale opties, met een opengaande vleugel tot 400 kg, hoogtes tot 3,6 m én talloze mogelijke configuraties.
MasterPatio inspireert mooie en complete geveloplossingen op maat en is ook perfect afgestemd op de MasterLine ramen en deuren zodat het uiteindelijke design altijd aansluit bij jouw smaak en persoonlijkheid, als ultieme expressie van meesterlijk wooncomfort.

Naadloze integratie met MasterLine ramen en deuren
MasterPatio vormt de perfecte combinatie met de MasterLine-ramen en -deuren. Op die manier maakt het totale gevelsystemen mogelijk.
Ontdek alles over MasterPatio schuiframen in de uitlegvideo.

Video afspelen
HET SLANKSTE PROFIEL VOOR HET MEEST MINIMALISTISCHE DESIGN

Hi-finity

Hi-Finity inspireert talloze architecturale hoogstandjes. Dat mag je gerust letterlijk nemen, want ondanks zijn ultraslanke lijn maakt het toch schuiframen tot een hoogte van 4 m mogelijk. Het draagt zowel dubbele als drievoudige beglazing met een glasgewicht van de opengaande vleugel tot 300 kg (750 kg mits automatisatie), meteen goed voor een optimale isolatie. Die kracht combineert het met zijn minimalistisch design: de profielen worden subtiel weggewerkt in vloer en muren. De aanzichtbreedte van de middenstijl is slechts 40 mm, en de opengaande vleugels hebben geen zichtbaar kader.

Wonen in duurzame schoonheid betekent ook wonen in harmonie met je omgeving. Op dat vlak biedt Hi-Finity de ultieme ervaring. Dit innovatieve schuifsysteem van Reynaers Aluminium is zo slank dat alle visuele grenzen verdwijnen en het hele schuifraam wel onzichtbaar lijkt. Herleid tot de pure essentie, maakt Hi-Finity een uitzonderlijk groot glasoppervlak mogelijk. Zodat jij volop geniet van natuurlijk licht, ruimte en openheid.

duurzame schoonheid

kies de opengaande delen

Afhankelijk van je wensen en de architecturale vereisten van je woning kan je ConceptPatio kiezen tussen monorail, duorail en drierail.
Hoe meer rails, hoe meer mogelijkheden om vleugels te verschuiven.
Standaard zal RDS steeds in zijn offerte  de monorail aanbieden, tenzij onze klant anders aangeeft.

Monorail

Duorail

Drierail

Video afspelen
Monorail

schuifraam met één rail

Zoals de naam aangeeft, is een monorail een schuifraam met maar één rail. Monorail-schuiframen bestaan uit een vaste glaspartij en een opengaande vleugel, die als schuifraam dient. Het vaste gedeelte bevat meer glas en minder profiel dan een duo- en drierailsysteem, waardoor het strakker en minimalistischer oogt.

Video afspelen
Duorail

dubbele rails voor optimale symmetrie

Dit is doorgaans het standaard-systeem en heeft dubbele rails. Een duorail bestaat uit een vast kader met twee identieke vleugels erin. Eén vleugel kan vast gemonteerd worden, maar beide vleugels kunnen ook als schuivend element fungeren. De identieke vleugels en gelijke glaspartijen zorgen voor een mooie symmetrie. Je kan ook kiezen voor een dubbel duorail-schuifraam, met twee vaste en twee opengaande delen. Zo krijg je een schuifraam met een opening in het midden.

Video afspelen
Drierail

drie rails voor maximale openheid

Een drierail-schuifraam bestaat uit een vast kader met drie vleugels, op drie rails. Je kunt twee vleugels openschuiven om maximale openheid te creëren. Omdat je de twee schuivende delen tot over het vaste deel schuift, krijg je een opening die twee derde van de totale breedte van je schuifraam omvat.

duurzame schoonheid

schuif of hefschuif?

Voor een vlotte opening en sluiting is ConceptPatio verkrijgbaar als een schuifsysteem of een hefschuifsysteem.
Standaard zal RDS steeds in zijn offerte het hefschuifsysteem aanbieden, tenzij onze klant anders aangeeft.  

Video afspelen
SCHUIFSYSTEEM

Bij een standaard schuifsysteem verschuif je de opengaande vleugel bij het openen. Binnen dit systeem zorgen borstels voor de dichting.

Video afspelen
HEFSCHUIFSYSTEEM

Bij een hefschuifsysteem wordt de opengaande vleugel eerst opgetild, zodat je hem daarna nog vlotter kan verschuiven. De rubberdichting van het hefschuifsysteem zorgt voor nog betere prestaties op vlak van wind- en waterdichtheid en op vlak van akoestiek.

OFFERTE RAMEN EN (SCHUIF-) DEUREN

  Wat wens je?

  Wens je extra zaken?

  Meerdere selecties mogelijk. Niet verplicht in te vullen.

  Hoeveel ramen / deuren?

  Type gebouw?

  Gewenst glas?

  Wanneer wil je de plaatsing?

  Contact gegevens
  Beschrijf je offertaanvraag


  Verwijder

  Bestand toevoegen

   ! GꓱZꓳꓛHꓕ ! 

  Ervaren plaatser. 
  - > 015 555 103
  - > Chris@chrissuykens.be